Alena Kosinová - IFBB Pro se kvalifikovala na Ms. Olympia 2020!

Na první pohled odhodlaná, zapálená ale především skromná a usměvavá žena, která srší pozitivní energií.

Takto bych popsal Alenu někomu, kdo o ní v životě nikdy neslyšel. Když jsem měl možnost ji poprvé vidět, střídaly se mi hlavou úžas, obrovský respekt a měl jsem co dělat, aby mi nespadla brada až na zem.

Když vidíte Alenu přicházet na trénink, nebo sraz Target teamu, kde jsem ji mohl párkrát vidět a hlavně tedy slyšet, máte co dělat abyste od ní odtrhli oči. Vždy je v naprosto nádherné formě a srší z ní obrovská pozitivní energie, kterou neváhá rozdávat plnými doušky okolo sebe. Mnohdy kvůli svému náročnému časovému rozvrhu přišla až po nás ostatních, takže se připojila rovnou k tréninku, kdy měla sluchátka na hlavě a s odhodlaným výrazem a stoprocentním soustředěním se věnovala cvičení. Po odcvičení to teprve přišlo. Alenka sundává sluchátka a rázem nasadí úsměv od ucha k uchu, její zvučný a energický hlas se nese celou posilovnou a rozhazuje svou pozitivitu všemi směry. Je to až neuvěřitelné ale dokud to nezažijete, neuvěříte.

Profík jak se patří.

Alena je opravdu profesionální sportovec každým coulem. Na Ronnie.cz můžete sledovat její tréninková videa a přesvědčit se tak o jejím precizním nasazení a provedení veškeré cvičební aktivity. Úspěšné starty na mezinárodní úrovni tomu nasvědčují.

Ben Weider Legacy Cup New Zealand 2017 – 1. místo

Arnold Classic Australia 2017 – 3. místo

IFBB Diamond Cup Malta 2017 – 1. místo

Co mě samotného fascinuje ze všeho nejvíc je to, že se posléze Alena rozhodla přestoupit z kategorie Physique žen do ženské kulturistiky aby nemusela tolik brzdit své svalové objemy a tehdy uhodila jak se říká, hřebík přímo na hlavičku. Přestup a příprava trvala sice dlouhé dva roky ale Alena tak mohla potvrdit svou profesionalitu, kdy se na letošním Wings of Strength Romania Muscle Fest 2019 kvalifikovala krásným čtvrtým místem na největší špičku ledovce a sice Ms. Olympia, která je stejně jako Mr. Olympia svátkem a královskou soutěží pro všechny závodníky na světě.

Tímto přejeme Aleně hladký průběh přípravy i skrze dnešní situaci všude ve světě a taky mnoho dalších úspěchů na profesionálním závodním pódiu. Veškeré Alčiny úspěchy a tréninkové videology můžete najít na portálu www.kulturistika.ronnie.cz