Chris Bumstead odhalil drsný trénink ramen, který mu vynesl titul Mr. Olympia Classic Physique

 

Získat titul Mr. Olympia Classic Physique pětkrát za sebou není žádný obyčejný úspěch. Chris Bumstead během let vybudoval svou odhodlanost k tomuto sportu a nyní patří mezi největší legendy kulturistiky. Od jeho tréninku po jeho mindset – všechno na něm slouží jako inspirace pro mnoho nadšenců do fitness.

Předtím, než získal svůj pátý titul, provedl své fanoušky různými dny přípravy na Olympia, kde předváděl intenzitu svého tréninku. Jedním z nich byl vražedný trénink ramen – jeho poslední sezení v domácí posilovně před cestou na mistrovství.

 

 

Rear delt fly

Ikona začíná svůj trénink několika opakováními na předklonovacím stroji pro zadní část ramen. Pracuje na zádech a pomáhá stabilizovat lopatku. Tuto cvičení provádí dvakrát během svého tréninku v různých variacích. Poté přechází k provedení několika sérií jiných cvičení.

Cable lateral raise

Jeho první intenzivní cvičení sestává z několika sérií na stroji na vodorovné zdvihy na kladce. Další klíčová cvičení pro budování ramen, Bumsteadova technika zahrnuje mírné naklánění během provádění cvičení. Po několika intenzivních sériích pokračuje ikona na další cvičení.

Overhead press with machine

Bumstead provádí toto cvičení dvakrát během svého tréninku. Začíná pomalu s váhou 45 liber, ale postupně zvyšuje váhu. Toto cvičení, také nazývané stroj na tlak na ramena, posiluje přední a střední část ramen a poskytuje dobrý nával energie do ramen.

Dumbbell and bench-supported lateral raises

Rozvíjejíc téma pocitu dobrého spálení v ramenou dále, Bumstead provádí zdvihy s různými modifikacemi. Dělá je s a bez podpory lavičky během celého tréninku.

Situps and Knee raises

Nakonec kanadská ikona zakončuje svůj trénink několika sit-upy na lavičce a zdvihy kolen na hrazdě. Tato cvičení pracují na jeho ramenech, břiše, kyčlích a tak dále.

 

Bumstead sdílel na internetu náhledy mnoha svých tréninků. Od paží po nohy, ikona je zvládl všechno. Díky jeho oddanosti k tomuto sportu téměř nevynechal žádné tréninkové dny. A nyní, s vlastní posilovnou postavenou od základů, má Bumstead více prostoru pro růst a drsné tréninkové seance. Ale kulturistika není sport pro slabé. Momentálně zažívajíc několik zranění, pracuje hvězda na tom, aby se zlepšila.

Chris Bumstead pracuje na obnově svých svalů V nedávné seanci s hlavním trenérem Built Better Arizona Justinem Kingem se hlouběji zabýval správou svých svalových zranění. Bumstead, jako dominantní postava v oblasti kulturistiky po tak dlouhou dobu, utrpěl během let mnoho zranění, která se i dnes vracejí.

Rozsáhlá seance zahrnovala širokou škálu fyzických testů a terapií ve formě posilování. Nakonec byl úspěch seance označen pozitivními pocity Bumsteada v souvislosti s tréninkem. Zatímco má stále před sebou dlouhou cestu, příští sezóna Olympia by mohla spatřit nového a vylepšeného mistra Classic Physique.