Sedminásobný Olympijský vítěz Arnold Schwarzenegger přináší náhled na několik bezplatných metod, které vám mohou prodloužit život

Bývalý šampión kulturistiky Arnold Schwarzenegger nikdy neustává inspirovat lidi svou cestou fitness a zdravím. Ve věku 76 let dosáhl téměř všeho, co by si ostatní mohli jen přát. Arnold se prostřednictvím svého newsletteru podělil o mnoho ze svých životních zkušeností a poznatků.

Zatímco Arnold hovoří o několika způsobech, jak zůstat zdravý a fit, tentokrát ve svém newsletteru napsal o několika bezplatných technikách, které by vám mohly pomoci žít déle. V dnešní době většina lidí prodává sady pro dlouhověkost. Nicméně několik studií naznačuje, že existují bezplatné a nákladově efektivní metody, které vám mohou prodloužit život.

Podle studií Arnold cituje, že rozvíjení pozitivního myšlení je větší posílení délky života než snižování krevního tlaku, cholesterolu nebo přestávání kouření. Takové myšlení zaznamenává podobný nárůst jako pravidelné cvičení a udržování zdravé váhy. Arnold ukazuje na hlavní faktor, že vaše mysl je hluboce spojena s vaším duševním a fyzickým zdravím.

 

arnoldasdalksjda

 

"Výzkum naznačuje, že rozvíjení pozitivního pohledu na proces stárnutí by vám mohlo pomoci žít až o 7,5 let déle."

Bylo také zjištěno, že negativní myšlení ovlivňuje vaše zdraví a délku života. Přesvědčení jako „s postupujícím věkem jste méně užiteční“ vytvářejí obrovskou negativitu. Arnold dále uvádí, že pokud někdo takto přemýšlí, začíná to ovlivňovat jeho práci, zdraví, vztahy atd., což vede k narušení života.

To bylo zjištěno u lidí bez ohledu na jejich sociální postavení, zdraví, pohlaví a věk. Proto Arnoldovo doporučení všem zní přemýšlet ve stylu „jsou užiteční“. Tento postoj hraje obrovskou roli ve vašem zdraví.

Výzkumníci zjistili, že „negativní sebepojetí může snížit očekávanou délku života... pozitivní sebepojetí může prodloužit očekávanou délku života.“

Kromě toho výzkumníci také zjistili, že když přemýšlíte s pozitivním pohledem, snižuje to vaše šance na úmrtí z jakéhokoli důvodu. Patří sem nižší riziko „srdečních chorob, diabetu a rakoviny o 43 procent.“ Ačkoli všichni víme, že změna myšlení není snadná, je to zdarma. Arnold sdílí několik tipů, jak vám pomoci myslet pozitivně, a začnete-li dnes, můžete žít déle zítra.

  • Procházky, aktivita, oblíbený sport nebo návštěva posilovny.
  • Vyzkoušejte nové koníčky, začněte nový projekt nebo věnujte dobrovolnický čas.
  • Navazujte a travte více času s lidmi, kteří sdílejí stejné hodnoty jako vy a ti, kteří vás motivují k lepším výkonům a lepšímu já.
  • Odstraňte negativní prohlášení, zejména slova jako jste příliš staří nebo je příliš pozdě.

Proto Arnold všem radí a povzbuzuje, aby přemýšleli s pozitivním pohledem, aby zlepšili svou délku života.

Arnold Schwarzenegger žádá, abyste dodržovali tento jeden rituál pro zdravé srdce. Sedminásobný vítěz Mr. Olympia Arnold strávil v posilovně značnou část svého života. A pokud jde o zdraví a pozitivní myšlení, je to správná osoba, na kterou se dívat. V dřívějším vydání svého newsletteru napsal "rakouský dub" o síle optimismu při odolávání nemocem, jako jsou kardiovaskulární choroby.

Sám, jakožto pacient několika srdečních operací, je Schwarzenegger vášnivý ohledně zdraví svých obyvatel. Navrhuje, že ve dnech, kdy se necítíme dobře nebo nám nic nevychází, můžete zůstat pozitivní a změnit vaši náladu.

"Výzkum naznačuje, že optimismus by mohl hrát důležitou roli při pomoci vám žít déle a předcházet kardiovaskulárním chorobám."

Uvedl příklad studie, aby to ukázal. Studie tvrdila, že mysl má přímou souvislost s náladou a špatná nálada může spustit špatné výsledky pro zdraví. Optimisti zažili 35procentní snížení srdeční smrti a srdečních chorob a žili o 15 procent déle. Proto Arnold Schwarzenegger pro začátečníky doporučuje terapii, mindfulness a meditaci, aby dosáhli optimismu a vedli pozitivní život.