Vše, co potřebujete vědět o lipozomálních vitamínech

Dnes je na trhu k dispozici spousta vitamínových doplňků stravy, ale žádné takové, jako jsou lipozomální vitamíny. Ty jsou obaleny v liposomech, které obsahují zdravé tukové částice, fosfolipidy a také ve vodě rozpustné vitamíny a minerály. 

 

 

Než se ale pustíme do detailů, nejprve si ujasněme, co tyto vitamíny jsou. Dalo by se jim říkat „superhrdinové“ doplňků, protože jsou vytvořeny tak, že se přímo vstřebávají do buněk. 

 

Lipozomální vitamíny jsou uzavřeny v liposomech, které obsahují zdravé tukové částice, fosfolipidy a také vitamíny a minerály rozpustné ve vodě. 

 

Co jsou liposomy?

Již jsme zjistili, že liposomy dávají těmto vitamínům název, ale pro lepší pochopení je nezbytné vědět, že jsou tvořeny fosfolipidy, které tvoří buněčné membrány. Jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako buněčné membrány a právě tato kvalita jim pomáhá lépe se vstřebávat. To proto, že se s těmito membránami spojí téměř okamžitě! 

O jeho účinnosti dále svědčí Integrative Medicine: A Clinician's Journal , který uvádí, že lipozomální vitamíny mají ve srovnání s jinými suplementy vysokou biologickou dostupnost a vstřebatelnost. 

 

Jak vám prospívají?

Stejně jako ostatní vitamínové doplňky nabízí tento druh různé výhody, ale ve větším měřítku. 

  • Pomáhají budovat vaši imunitu
  • zvyšují produkci kolagenu
  • zvyšují produkci bílkovin
  • bojují proti poškození volnými radikály v těle

 

 

 

Největší rozdíl je v tom, že vitamíny v liposomech pomáhají vašemu tělu absorbovat živiny efektivněji. 

Užívání těchto vitamínů vám může pomoci ve velkém. Urychlují tvorbu esenciálních protilátek. V některých případech se používají i lipozomální vitamíny, jako součást léčby rakoviny.

Tyto vitamíny jsou také užitečné pro zlepšení zdraví mozku a srdce. Naše nervové buňky potřebují určité enzymy, aby vytvořily neurotransmitery dopamin a norepinefrin spolu s karnitinem, kreatinem, tyrosinem a myelinem. Pokud váš mozek tyto živiny nedostává, nebude správně fungovat. 

Lékaři nejčastěji radí, abychom tento typ vitamínů užívali jedenkrát denně. Můžete je zapít vodou, dát si je se smoothie nebo dokonce kávou – výběr je jen na vás!

I když jsou náklady na jejich výrobu a tudíž i cena vyšší, vyplatí se do nich investovat. Žádný jiný multivitamín vám neposkytne garantovanou 95 % vstřebatelnost.

 

 PODÍVAT SE NA NÁŠ LIPOSOMÁLNÍ MULTIVITAMÍN 

 

 

Lipozomální multivitamín od Warrior Factory ve formě tobolek je to nejlepší, co si můžete od multivitamínu přát!

Patří celosvětově mezi naprostou špičku a nejlépe vstřebatelný multivitamínový doplněk a to díky unikátní technologii výroby, která zabezpečuje vysokou vstřebatelnost a využitelnost. Lipozomální transportní systém je inspirován přírodou, kde se mikroživiny ve formě lipozomů přirozeně nacházejí v kolostru nebo mateřském mléce.

Na základě využití lipozomálního transportního systému a speciální patentované výrobní technologii LipoCellTech™ dosahují tyto produkty až neuvěřitelné vstřebatelnosti i více než 95 %!

Lipozomální multivitamín od Warrior Factory je tudíž vhodný pro každého, kdo to myslí se svým tělem i výkony opravdu vážně a hledá nejlépe vstřebatelný komplex látek v nejvyšší možné kvalitě. Obsahuje též důležité minerální látky a dokonce i jód působící na dobrou činnost štítné žlázy.

 

TENTO PRODUKT VYHLEDÁVAJÍ LIDÉ ZAMĚŘENÍ NA…

  • jedinečnou vstřebatelnost i více než 95 % !
  • komplex vitamínů a dalších mikroživin v lipozomální formě
  • obsah 18ti ideálně vstřebatelných a dobře využitelných mikroživin
  • optimální funkci svalů, imunity, kostí, zubů, štítné žlázy - celého těla jako celku

 

 PODÍVAT SE NA NÁŠ LIPOSOMÁLNÍ MULTIVITAMÍN