Warrior Factory ARAŠÍDOVÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU 500 G

299 Kč –27 %
arasidove maslo bila cokolada
299 Kč –27 % 219 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
29.9.2022

TRVANLIVÁ POTRAVINA

Detailní informace

Detailní popis produktu

POPIS

To si pochutnáš! Arašídové máslo s lahodnou bílou čokoládou od Warrior Factory je velmi jemné a chutná báječně. Ořechové krémy se vyrábí každý týden v malých sériích, díky čemuž lze zaručit výjimečnou kvalitu u každého kusu produktu.

 

 

HLAVNÍ VÝHODY TOHOTO PRODUKTU ZAKOUPENÉHO U NÁS…

  • zdravé mlsání
  • NEOBSAHUJE PALMOVÝ OLEJ! 
  • použity jen ty nejkvalitnější a nejčerstvější suroviny pro výrobu
  • dlouhá trvanlivost produktu - dostanete vždy čerstvé máslo

 

ZEMĚ PŮVODU: Česká republika

Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.

Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a bílým víčkem.

Doporučujeme: Před konzumací promíchejte.

Olej na povrchu je přirozeným jevem.

Administrativní zařazení:
Suché skořápkové plody.

 

 

NUTRIČNÍ INFORMACE

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota:

2 422 kJ / 579 kcal

Tuky:

45,6 g

z toho nasycených:

10 g

Sacharidy:

31 g

z toho cukry:

18,7 g

Vláknina:

6 g

Bílkoviny:

19,4 g

Sůl:

0 g

 


 
 

 


SLOŽENÍ
 

Arašídy, bílá čokoláda: (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, laktóza, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin a E476, vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR).

 

 

UPOZORNĚNÍ: Výrobek může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů. Chraňte před přímým slunečním zářením. Před konzumací promíchejte. Olej na povrchu je přirozeným jevem. Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 4 měsíců.

DISTRIBUTOR / PRODEJCE: WARRIORFACTORY.CZ - DANIEL GRESL, KOŽELSKÁ 212, 584 01 LEDEČ NAD SÁZAVOU IČ: 04906870

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoládové a ořechové pomazánky
Značka: Warrior Factory

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: