Video ukazuje Arnolda Schwarzeneggera povzbuzujícího silového obra Eddieho Halla při jeho šíleném rekordu přes 1000 liber (462 kg)

 

  • V rámci různých silových a výkonnostních sportů jsou nadšenci pro fitness často pohlceni showmanshipem, který s takovými soutěžemi souvisí.
  • Jeden z vrcholů v silových sportech přišel v roce 2016, kdy britský strongman Eddie Hall vytvořil historii rekordním mrtvým tahem. A to před svým idolem - Arnoldem Schwarzeneggerem.

V roce 2016 přineslo Arnold Classic Australia nového šampiona na místě mrtvého tahu. S Arnoldem Schwarzeneggerem, který povzbuzoval na okraji, Hall utrpěl zranění poté, co zvedl neuvěřitelné množství váhy, které jej zapsalo do historie. Přesto výzvu dokončil a nový silový závodník se objevil.

  • Soutěž a váhy pro mrtvý tah byly nastaveny. Hall musel překonat hranici 1000 liber, aby stanovil rekord. Sportovec už v té době byl profesionálním strongmanem a byl připraven stanovit světový rekord.

Obklopen hlasitými ovacemi, Hall to dokázal. Zvedl 1018 liber a stal se jediným strongmanem, který tento úspěch dosáhl. Přesto vrcholem rekordního mrtvého tahu bylo povzbuzení jeho idola Arnolda Schwarzeneggera.

 

 KASFLAKFJLA

 

 

„Ten moment, kdy zvednete rekordní mrtvý tah 462 kg a @Schwarzenegger vám fandí. K NEZAPLACENÍ!“

  • K oslavám Schwarzenegger přešel na své sociální média a ukázal svůj pohled. Okouzlený a nadšený nad obřím výkonem strongmana byl hrdý.

 

Eddie-and-Arnold

 

„Toto, dámy a pánové, je rekordní mrtvý tah na Arnold Classic Australia. 462 kilogramů - 1 018 liber. Gratulace Eddie Hall.“

  • Ale úspěchy Eddieho Halla nekončily zde. V následujících letech britský sportovec získal titul Nejsilnějšího muže na světě, stanovil další světové rekordy a zdolal mnoho dalších sportů. Po překonání titulu nejsilnějšího muže na světě se Hall pustil do dalších silových sportů, jako je box, kulturistika, bobování a další. Stejně jako jeho idol Schwarzenegger nese na hlavě mnoho per.

  • Arnold Schwarzenegger - mistr všech oborů

  • Povzbuzování silových sportovců probouzelo vzpomínky na Schwarzeneggera, který vstoupil do kulturistiky pouze kvůli silovým sportům. Pocházejíc z malého města v Rakousku, bylo na kulturistiku pohlíženo jako na sport pro muže.

Ale díky odhodlání bývalého mistra Olympie sledovat své sny začal trénovat powerlifting. Byl dost silný už jako teenager, aby se dostal do místního powerliftingového týmu. Tak Schwarzenegger začal získávat odbornost ve kterémkoli oboru, na který vstoupil.