Coconut Blossom Sugar BIO 300 g (Kokosový květový cukr)

Velké množství produktů
Téměř 3000 variant produktů skladem!

Jen opravdová kvalita
V nabídce jen kvalitní produkty a značky.
.png?683044e7)
E-shop od roku 2016
Práci děláme srdcem a jsme tu s Vámi již dlouho! ⭐
Detailní popis produktu
COCONUT BLOSSOM SUGAR BIO (Cukr z kosového květu)
Kokosový cukr se získává z nektaru z květů kokosových palem. Jde o aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr s hlubokou, sladkou chutí karamelového typu. Má nízký glykemický index (= 35, pro srovnání - bílý chléb = 75, vařená brambora = 78). Díky tomu jsou kalorie absorbovány mnohem pomaleji a nedochází tak k silným výkyvům v hladině cukru v krvi.
Kokosový cukr se získává z nektaru z květů kokosových palem. Jde o aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr s hlubokou, sladkou chutí karamelového typu. Má nízký glykemický index (= 35, pro srovnání - bílý chléb = 75, vařená brambora = 78). Díky tomu jsou kalorie absorbovány mnohem pomaleji a nedochází tak k silným výkyvům v hladině cukru v krvi.
Balení: 300 g
Použití: Ideální ke slazení a dochucování.
Použití: Ideální ke slazení a dochucování.
Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné pro veganskou stravu. Skladujte na chladném a suchém místě. Sáček těsně uzavřete po každém použití.
Výživové údaje:
| 100 g |
Energetická hodnota | 1604 kJ / 383 kcal |
Tuky | 0,5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
92,1 g | |
Z toho cukry | 87,5 g |
Vláknina | 0 g |
2,6 g | |
Sůl* | 0,1 g |
*Sůl je obsažena v potravině výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Složení: 100% bio cukr z nektaru kokosového květu (Cocos nucifera) z Indonésie.
Složení: 100% bio cukr z nektaru kokosového květu (Cocos nucifera) z Indonésie.
Přírodní sladidlo.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sportovní výživa |
---|---|
EAN: | 5400706614078 |
Bio: | True |
Varianta: | Coconut Blossom Sugar BIO 300 g (Kokosový květový cukr) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.