Hodnocení obchodu

5,0 264 hodnocení
5
261x
4
1x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 11.10.2020
+ Rychlá komunikace a dodání zboží
- žádná

Velmi rychlá komunikace s obchodem a veškeré zboží které neměli byli ochotni dodat.
Avatar autora | 8.10.2020
+ rychlé vyřízení objednávky
+ skvělá komunikace

kvalitní věci, rychlé dodání, profesionální jednání, vřele doporučuji
Avatar autora | 7.10.2020
Jsem maximálně spokojený. A mají tam opravdu všechno od spousty značek. Zanedlouho se máte i naco těšit, budou mít nový eshop a bude to bomba. Díky tomu, by se měli i dostat mezi první nejlepší 10 eshopu v oblasti fitness! Budou mit více než 10 000 variant produktů, tahle firma bude jednou z nejlepších, věřím tomu a už teď mají málo konkurencí. Žiji v Londýně a i tak to má promně cenu, si objednávat právě u Warrior Factory , protože jsou prostě TOP ve všech směrech.
Avatar autora | 4.10.2020
Rychlost vstřícnost když něco potřebujete poradí jsem max spokojen rád se k nim vracím a vždy i trochu rozšíří sortiment nabídky a mají opravdu kvalitní věci Ong
Avatar autora | 26.9.2020
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 17.9.2020
+ Super komunikace a ještě lepší rychlost dodání.

Avatar autora | 12.9.2020
+ Rychlé vyřízení,nejlepší cena daného produktu

Obchod je mi příjemný svou filozofií a zaměřením k severu.Bonusem je, že za každou objednávku vyroste nový strom,tady se totiž hledí i na přírodu.Palec nahoru.
Avatar autora | 11.9.2020
- Malý výběr a jsou k dispozici skoro výhradně "fitness produkty"

Avatar autora | 11.9.2020
+ Dobré ceny
+ Ochotný personál
+ Výtečná kumunikace

Obchod s obrovským výběrem a hlavně kvalitní komunikací.
Avatar autora | 10.9.2020
+ dobrá komunikace

Avatar autora | 8.9.2020
+ Vstřícnost, rychlost, cena, komunikace. Jsem velice spokojen.

Avatar autora | 8.9.2020
+ Rychlé dodání
+ Kvalitní produkty
+ Skvělá komunikace
- Žádné

Kvalitní český obchod s kvalitními produkty
Avatar autora | 7.9.2020
Pestrý výběr Příznivé ceny Bonusové body Rychlé doručení
Avatar autora | 24.8.2020
+ Rýchle Doručenie
+ Výborná Komunikácia
+ Veľa veci čoho si máme vybrať
+ Skvele jednanie
+ Kvalitné výrobky čo sa týka suplementacie
+ Doporučujem Obchod :)
- Žiadne :)

Skúsenosti od Warrior Fakroty sú fakt u mňa ohromné, čo sa týka doručenia tak behom pár dní som mal veci doma, keď som niečo potreboval vždycky mi poradili, žiadne problémy,hneď som si aj objednával mikinu s tričkom a tiež musím povedať že je to veľmi dobrý material a i naďalej budem spokojný s týmto obchodom lebo som mal vždycky s nimi komunikáciu, sú veľmi priateľský a majú o zákazníka fakt záujem aby si vybral tie kvalitné výrobky :) som rád že som si práve objednal zboží od Warrior Faktory síla severu :)
Avatar autora | 23.8.2020
+ Rychle dodani zbozi
+ Vyborna komunikace
+ Siroky sortiment vyrobku

Avatar autora | 19.8.2020
+ rychlé doručení
+ dobrá komunikace s obchodem
+ kvalitní výrobky
+ široký výběr výrobků
- nic

Určitě doporučuji. Mají zajímavé výrobky, které se jinde moc nevidí a opravdu široký sortiment. Objednám zase :-)
Avatar autora | 25.7.2020
+ Rychlé doručeni,když jsem potřeboval něco vědět milé jednání a briskni odpověď
- Zatím maximální spokojenost

Avatar autora | 2.7.2020
+ Skvělé jednání
+ vstřícnost
+ ochota
+ zájem o zákazníka při výběru zboží - poradenství
+ zájem o zákazníka i po doručení zboží
+ určitě doporučím i dalším tento obchod vyzkoušet

nic
Avatar autora (Administrátor) 11.8.2022
Recenze velmi potěšila. Děkujeme. :-)
Avatar autora | 20.6.2020
+ vše

Avatar autora | 27.5.2020
Vše v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 11.8.2022
Dobrý den, moc děkujeme za pozitivní odezvu na náš e-shop. Vážíme si toho a recenze udělala velkou radost. Přejeme krásný den a spoustu energie. :-)

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení